Verzekeringen

Verzekeringen

Als expert op het gebied van hypothecaire geldleningen en aanverwanten producten geloof ik er heilig in dat een adviseur niet op alle vakgebieden een specialist kan zijn. Op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen schakelt Hurkmans Hypotheekadvies dan ook Teunissen Assurantiën in.

De man achter Teunissen Assurantiën is Pim Teunissen, een bevlogen deskundige in voornoemde vakgebieden. Mede door de nauwe samenwerking weet u dat al uw belangen goed behartigt worden en dat u wordt geadviseerd door de expert op schade- en inkomensverzekeringen.

Samen met Pim Teunissen wordt er, o.b.v. de door u verstrekte gegevens, een inventarisatie van uw huidige verzekeringspakket (indien aanwezig) gemaakt. Hierbij adviseert hij welke risico’s u zou kunnen lopen en op welke manier u deze risico’s kunt verzekeren. Uiteraard neemt hij hierbij de nieuwste / laatste (wets-)wijzigingen in ogenschouw.

Teunissen Assurantiën helpt u met het tijdig opzeggen van bestaande verzekeringen die elders lopen.
Bij het aangaan, tussentijds en op contactmomenten (denk aan onderhoudsgesprekken, maar ook in sommige gevallen bij telefonisch contact) controleert hij, aan de hand van uw wensen en gegevens, de verhouding tussen premie, risico, dekking en voorwaarden. Uiteraard is dit een wisselwerking tussen u als klant en Teunissen Assurantiën. Hij vertrouwt er dan ook op dat u hem op de hoogte brengt bij wijzigingen in uw gegevens of (leef)situatie. Op deze manier kunnen we samen bereiken dat u op de juiste manier verzekerd bent en blijft.

Wanneer u te maken krijgt met schade zorgt Teunissen Assurantiën voor de volledige afwikkeling van het schade- en verzekeringstraject. Hij neemt u zo veel mogelijk werk uit handen. Bij schade die acute actie vereist, zorgt hij voor direct noodzakelijke hulp. U kunt hem in dergelijke gevallen altijd, ook buiten kantoortijden, bereiken op zijn mobiele nummer. Vervolgens zet hij het schadeherstel- en verzekeringstraject in gang.  Hij regelt bijvoorbeeld afspraken voor de herstelwerkzaamheden, begeleidt het traject met experts en regelt dat er zo snel mogelijk betaald wordt.  Op deze manier kan het traject, ondanks een vervelende schade, toch prettig verlopen.

Pim Teunissen is geregeld (wekelijks) werkzaam vanuit Kantoor in Gennep. Teunissen Assurantiën is gehuisvest op kantoor Nijmegen. Wenst u meer informatie omtrent verzekeringen of wenst u deze af te sluiten dan kunt u Pim bereiken onder de telefoonnummers 024- 675 9933 en 06 - 10 92 97 34 of onder emailadres pim@teunissenassurantien.nl. Voor meer informatie verwijs ik u naar de volgende link: www.teunissenassurantien.nl.

“Advies zoals advies bedoeld is”

“Advies zoals advies bedoeld is.”

- Maurice Hurkmans