Hypotheekadvies

Hurkmans Hypotheekadvies werkt met vrijwel alle grote Nederlandse hypotheekverstrekkers. Door deze onafhankelijke positie kan Hurkmans Hypotheekadvies de beste hypothecaire geldlening voor u selecteren. Zo bent u verzekerd van de laagste hypotheekrente i.c.m.de beste voorwaarden die passen in uw situatie.

De persoon achter Hurkmans Hypotheekadvies is Maurice Hurkmans. Een ervaren, bevlogen en erkend hypotheekadviseur. Die tevens bekend is met de regio!

Na 15 jaren werkzaam te zijn geweest bij regionale banken, assurantie- en hypotheekkantoren en een schat aan ervaring in mijn bagage, heb ik Hurkmans Hypotheekadvies opgericht.

Iedere hypotheekadviseur moet wettelijk gezien zijn verplichte diploma's op orde houden, wat inhoudt dat je eens in de drie jaar getoetst wordt. Als Erkend Hypotheekadviseur / Erkend Financieel Adviseur ben ik bovenwettelijk gecertificeerd en een expert op het gebied van hypotheken in de breedste zin van het woord.De Erkend Hypotheekadviseur / Erkend Financieel Adviseur dient elk jaar zijn deskundigheid te bewijzen via een examen. Dit noemt men permanente educatie. Verder heb ik de verplichting om permanent vakbekwaam te blijven opdat ik te allen tijde op de hoogte ben van de meest recente ontwikkelingen op mijn vakgebied (hypothecair, fiscaal, regionaal en politieke beslissingen).U bent hierdoor ervan verzekerd dat ik op alle fiscale en financiële gebieden up to date ben en blijf.

Bij de keuze voor Hurkmans Hypotheekadvies als uw hypotheekadviseur kiest u voor ervaring en persoonlijke aandacht voor u, uw familie en uw hypothecaire geldlening. Oftewel Advies zoals advies bedoeld is!!

 

 

“Advies zoals advies bedoeld is”

“Advies zoals advies bedoeld is.”

- Maurice Hurkmans